Rufina

NOU! Rufina te ajută să scapi de spălatul rufelor murdare

Postat in 20 Noiembrie 2019, 13:55 de Rufina / Categorie: Blog Rufina Laundry

Cu toții suntem foarte ocupați, iar după o săptămână grea la job, în weekend trebuie să te mai ocupi și de treburile de prin casă. Spălatul hainelor îl amâni mereu sau efectiv uiți că ai băgat rufele la spălat și trebuie să o iei de la capăt.

 

Unde mai pui că trebuie să le întinzi, să aștepți să se usuce, iar mai apoi să le împături și să le pui înapoi în dulap…

 

Pentru tine cel care te regăsești în cele de mai sus, Rufina îți propune serviciul de spălare a hainelor la kilogram.

 

Cine e Rufina!?

 

Ei bine, suntem prima spălătorie/ curățătorie de haine din Timișoara care înțelege pe deplin stilul de viață modern: mereu în mișcare, mereu presați de timp. Drept pentru care am lansat conceptul de spălătorie care vine după hainele murdare GRATUIT  la tine la birou sau acasă.

Dacă până acum trimiteai doar cămășile, rochiile sau piesele vestimentare greu de curățat, acum le poți trimite pe toate.Acele haine pe care le porți zi de zi și care trebuie spălate le poți lăsa în grija echipei Rufina. 

Tu trebuie doar să îți pregătești hainele, să selectezi pe site „Haine la kg” și punctul de preluare, iar dacă alegi să venim după ele la birou, transportul este GRATUIT. 

 

Ce trebuie să știi despre serviciul de curățare al hainelor la kilogram?

  • comanda minimă este de 6 kg, echivalentul unei cuve, iar orice comandă sub 6 kg va fi înregistrată tot la prețul de 6 kg. Nu îți dorești ca rufele tale să fie amestecate cu ale altcuiva și nici nu vom face asta, așa că adună de prin casă toate acele haine ce trebuie splate. (P.S. vezi pe scaunul/ fotoliul din dormitor, sigur mai găsești acolo chestii de spălat :) ).
  • hainele vor fi preluate și ți le vom aduce înapoi spălate, uscate, împăturate și gata de pus în dulap;
  • termenul de livrare al hainelor curate este de 1-3 zile lucrătoare;
  • pentru ridicarea lor de acasă, comanda minimă trebuie să fie în valoare de 150 RON, iar dacă alegi ridicarea de la birou, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii; Dacă totuși vrei să îți ridicăm hainele de acasă, dar nu ai atins valoarea de 150 RON, se va percepe o taxă de transport. 
  • poți alege să trimiți și alte produse la spălat/ curățat cum ar fi: cămăși, rochii de gală, geci, paltoane, lenjerii de pat etc ce vor fi taxate conform prețurilor de pe site. Vezi aici catalogul de produse. 

 

Acum, dacă vrei să te scăpăm de spălatul săptămânal al hainelor ne poți lăsa o comandă, chiar aici pe site!